18jun
På: 18/06/2021 In: Kommunalvalg 2021, Transport

❗️ BREAKING NEWS: Ny afkørsel ved Herfølge – Det kan måske blive virkeligheden i fremtiden❗️

🔹 Regionsrådets næstformand og folketingsmedlem Jacob Jensen (V) og Venstres Borgmesterkandidat i Køge kommune Ken Kristensen har netop været på besigtigelse der, hvor Venstre både lokalt, regionalt og nationalt vil arbejde på en motorvejs til- og afkørsel ved Herfølge.

🔹 Ken Kristensen udtaler: “Vi har længe tænkt på, hvordan vi kan optimere forholdene og løse store dele af den trafikale udfordring for mange af borgerne i Herfølge, Køge Hastrup, Strøby Egede og dele af Stevns med et simpelt og effektivt greb. Samtidig vil det lette noget af den store trafikbelastning igennem Køge både morgen og aften. Derfor vil vi i samarbejde med vores regions- og folketingskollegaer Jacob Jensen og Kristian Pihl Lorentzen arbejde videre for en nordgående til- og frakørsel ved enten Lidemarksvej eller Tågerødsvej”

🔹 Jacob Jensen udtaler: “Der er rigtig langt mellem afkørsel 33 ved Lellinge og afkørsel 34 på Sydmotorvejen. Derfor vil Venstre tage dette forslag med til de igangværende forhandlinger med regeringen om de kommende års investeringer i Danmarks infrastruktur. Køge-området er på mange måder en vigtig dynamo i udviklingen af Region Sjælland bl.a. med Universitetshospitalet, mange uddannelsespladser m.v. Derfor er det vigtigt, at fremkommeligheden i området er tilpasset fremtidens udvikling”.

🔹 Kristian Pihl Lorentzen, der er Venstres transportordfører udtaler: ”For Venstre er det vigtigt, at der bliver skabt gode lokale adgangsforhold til motorvejsnettet. Jeg finder derfor forslaget meget relevant at arbejde videre med i forhandlingerne”.

Læs mere om nyheden her: https://sn.dk/Koege/Venstre-vil-arbejde-for-ny-motorvejs-frakoersel/artikel/1433879