“De ældre skal have ordentlige vilkår og pleje. Det er kun rimeligt og værdigt. Det er dem der har skabt det fundament vores samfund hviler på i dag og det skylder vi dem.”

SENIORLIVET 

Ældreplejen skal fortsat være i fokus. De ældre skal have ordentlige vilkår og pleje. Det er kun rimeligt og værdigt. Det er dem der har skabt det fundament vores samfund hviler på i dag og det skylder vi dem.
I Køge Kommune skal det ligeledes tilstræbes, at udvikle flere ældre/seniorboliger også i nærmiljøerne. Vi skylder de ældre (hvor børnene er flyttet hjemmefra og hus og have er ved, at blive en tungere byrde end tidligere), at have mulighed for, at sælge deres ejendom og ikke være nødsaget til, at flytte til en anden by – for, at få en seniorbolig. Der skal være bedre tilgængelighed til, at kunne leje en ældre/seniorbolig med en lille for eller baghave – så man kan nyde sin senior tilværelse og samtidig se solens stråler på terrassen i selskab med ligesindede naboer. Det er trods alt dem der har været med til, at opbygge det fundament vores samfund hviler på i dag og vi skylder dem muligheden for, at kunne nyde seniorlivet på en god måde. Ligeledes skal de ældre – der har et plejehjem som opholdssted ikke have mad udefra. Maden skal tilbage til plejehjemmene så de ældre kan mærke og dufte – en af livets nydelser.
Skriv til mig...